Дърво премаза кола, премазана от дърво преди три седмици. Абсурдната ситуация се е случила тази сутрин в центъра на Пловдив, сигнализира читател на TrafficNews.bg. Преди по-малко от месец бурята, която връхлетя града, събори въпросното дърво върху автомобил „Алфа Ромео” и още една кола на улица „Добри Войников”. Сега, три седмици по-късно след силния вятър, разклонението на същото това дърво е довършило разбитата кола.

„Преди 3 седмици дойдоха от общината и изчистиха и нарязаха дървото, защото беше изгнило от основната. Дървото, което падна днес е разклонение на същото това дърво. Питам, не беше ли редно да изрежат и това разклонение? Кой след тези дървета в парка, или трябва да чакаме дърветата да паднат едно по едно?”, пише нашата читателка. Тя допълни, че точно в този момент оттам е минавал пешеходец, като разклонението се е строполило на 5 метра от него.

Случката от днес: 

Тази от преди 3 седмици

Ето и първия материал – вижте ТУК

От пожарната съобщиха, че от снощи до обяд са паднали около 20 дървета из Пловдив, като пострадали са 5 автомобила. Случаите са на следните адреси: ул. „Уста Генчо“ 2,  ул. „Мизия”ул. „Добри Войников“ 21, ул. „Панагюрище“ 20, ЖК „Тракия“, до бл. 216, както и на кръстовището между улиците „Богдан“ и „Браила“.

Ето и снимка от улица „Мизия”, на която клони паднаха върху автомобил. По думите на нашия читател собственикът на колата още не знае.