Истинското меле между фенове на Локомотив и ЦСКА е било пред спортната зала Колодрума в Пловдив. Това твърдят очевидци на случилото се. 

Там феновете са си разменили удари. Спречкването обаче е било прекратено бързо заради намесата на специализираните полицейски сили. 

“Имаше 2 буса полицаи. Изведнъж нещо гръмна, имаше пушек и хората бягаха много бързо и крещяха “викнете 112”. За 5 минути дойдоха още 3 патрулки подкрепление, като двата буса и една патрулка със сирене отидоха към 5-то РПУ", разказа пред TrafficNews.bg очевидец на случилото се. 

Има над 8 задържани. 7 полицаи са леко ранени след мелето в зала Колодрума. Това съобщи директорът на ОД на МВР-Пловдив старши комисар Атанас Илков. Всички са прегледани в болница и изписани за домашно лечение. Един от униформените е напръскан със спрей от член на агитките.

В момента се изяснява кой и защо е започнал мелето. По първоначални данни се касае за емоционално приемане на резултатите от двубоя.

Пряк сблъсък между двете агитки в залата не е имало благодарение на бързата и адекватна реакция на полиция и охранители. В залата феновете са се замеряли с предмети и са хвърляли бомбички.

Първоначалните усилия на охранителите са били насочени към извеждането на майките с деца от публиката и недопускането на  физически контакт между феновете от двата лагера. Агитката на ЦСКА, която е наброявала около 230 човека е била овладяна и изведена от залата. 

В момента се гледат записи от камери и се разпитват свидетели на случилото се.

Ето неизлъчвани кадри от сблъсъка пред Колодрума: 

Ето какво каза още директорът на пловдивската полиция: 

Както TrafficNews.bg съобщи,  кърваво меле опорочи бойното шоу в Колодрума, в което мериха сили едни от най-добрите ни кик боксьори и боксьори. Ексцесиите станаха след очаквания с голям интерес двубой между фена на ЦСКА Владислав Кънчев от "ANIMALS" и Виктор Николов от "Lauta Army".

Съдиите присъдиха побeда на пловдивчанина, което вбеси около 200 фена на ЦСКА, намиращи се в залата. Към ринга полетя стол, след което настанаха ексцесиите.