Вкараха в съдебната зала и втората четворка от хулиганите, предизвикали мелето в Колодрума. След като вече четиримата фенове на ЦСКА получиха присъди, магистратите продължиха и с останалата част от групата. Те също са сключили споразумение и ще се разминат само с пробация. Двама от тях също са фенове на ЦСКА, а другите са на Локо. Първи пред магистратите застана 34-годишният Мартин Новаков от София – той е осъден на една година пробация.

Вторият е от агитката на Локомотив – 20-годишният Иван Топалски. Той получи 1 година и 2 месеца пробация.

Трети и с единствена присъда, различна от пробация, е пловдивчанинът Божидар Стоянчев Попов, който е на 33 години и е фен на Локомотив. Той е и единственият с висше образование от групата. Той получи 3 месеца условна присъда с 3 години изпитателен срок. Причината за тази присъда е, че ще пътува извън България.

„Виновен съм и искрено съжалявам”, заяви той пред магистратите.

Последен пред съда застана Станислав Чолаков от София. Той също е сключил споразумение и получи 1 година и 2 месеца пробация, както и 100 часа общественополезен труд.

Ето и какви присъди получиха първите четирима хулигана, които застанаха пред съда в Пловдив.

41-годишният Дилян Георгиев бе наказан с 1 година - 4 месеца пробация и 100 часа обществено полезен труд.

Николай Станков, който е от София и е на 42 години също получи пробация от 1 година и 2 месеца. 22-годишният Михаил Партинков, получи 1 година пробация.

Иван Иванов също е от София е на 27 години. Наложена му е пробация след споразумение за период от 1 година.