Докараха разделени в съдебната зала на Районен съд – Пловдив хулиганите, участвали в мелето в Колодрума. Първо пред магистратите застанаха четирима фена на ЦСКА. Като всеки един от тях е сключил споразумение и ще получат само пробация.

Първи застана пред съда 41-годишният Дилян Георгиев. Той бе наказан с 1 година - 4 месеца пробация и 100 часа обществено полезен труд.

Втори пред съда се изправи Николай Станков, който е от София и е на 42 години.  Той също получи пробация от 1 година и 2 месеца.

Третият задържан -  22-годишният Михаил Партинков, получи 1 година пробация.

Иван Иванов е последният от първата четворка. Той е от София е на 27 години. Наложена му е пробация след споразумение за период от 1 година.

Както TrafficNews.bg съобщи, 8 души бяха арестувани след мелето по време на ММА борбите в Колодрума. Ексцесиите станаха след мача между фена на ЦСКА Владислав Кънчев от "ANIMALS" и Виктор Николов от "Lauta Army". Съдиите присъдиха победа на пловдивчанина, което вбеси около 200 фена на ЦСКА, намиращи се в залата. След това, полетяха столове, предмети, чаши и бутилки, мелето между акитките на ЦСКА и Локо се пренесе извън залата, има изпочупени коли на паркинга.