Коли спрели на тротоара, които пречат на пешеходци и майки с колички,  автомобили  нагазили зелени площи, нагли шофьори, които окупират инвалидни места. Всяка една от тези гледки предизвиква основателно възмущение у пловдивчани, които не поставят себе си над закона и смятат, че спазването на правилата от всички ще направи града ни едно много по- добро място за живеене.  

Много от тези граждани изпращат сигнали и снимки до TNS.bg. Сайтът от самото си създаване се е ангажирал сериозно с темата и ежедневно публикуваме снимки на нарушителите в специалната рубрика „Не ходи пеша, прецакай пешеходец“. През годината се нагледахме на всякакви наглеци, но някои от тях, наистина счупиха абсурдометъра.

Ауди А8 с късметлийски номер РВ7777 РС и пропуск на пловдивската полиция на предното стъкло бе спрял на място за инвалиди в подземния паркинг на мол Пловдив.   Въпреки че пропускът важеше само за паркинга на областната дирекция, заможният полицаи явно е решил, че пропускът важи навсякъде в родния ни град, включително и на инвалидните места.

Молът е едно от любимите места на всички наглеци. През есента два бели джипа Мерцедес блокираха входа на търговския центът откъм подземния паркинг. Причината най-верояно е че шофьорите са търсили "специалните" места, но тъй като не са ги намерили са решили, че на входа също ще са достатъчно забележими.

 

 Наглеците се показваха нрава не само с паркирането си, но и поведението им по пътя. През лятото съвсем невъзмутимо шофьор на Мерцедес е спрял на светофар на възлово кръстовище в Пловдив, не къде да е, а в насрещното движение. Наглецът, вероятно е идвал от Планет и решил да спести няколкостотин метра нахлувайки в насрещното на бул. „Дунав“.

Гъзарите в Пловдив си паркираха където си поискат - дори в средна лента на главен булевард. Шофьор на  BMW X5 буквално бе зарязал колата си на булевард "Освобождение" пред клуб "Галакси", която стоеше часове там.

Други пък бяха решили да си спрат точно на Главната, за да изпят лятното си кафе.

 

Или пък точно оттам където минават пешеходците

 

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg