За поредния наглец ни сигнализираха едновременно двама наши читатели. Черен джип Порше се е настанило спокойно на улицата "Славееви Гори" 49, до аптека Дара, в Кючука. Явно дамата шофирала, скъпото возило, и е трудно да спре на позволено за това място или просто е предпочела да не се мори да ходи, а да завземе тротоара, предвиден за хора, а не за коли.

 

„Дамата най-спокойно си е паркирала джипа на тротоара, пречейки на хората да минават особено на майки с колички , които бяха принудени да слязат на пътното платно , за да преминат . А престоят и в аптеката продължи  поне 10 мин. Всички хора, които минаваха през това време оттам се възмущаваха на това как е паркирала”, коментира нашият читател.

Както споменахме в по-горните редове за нарушението ни сигнализира и читателка, силно възмутена от постъпката на наглата шофьорка.  

 

„На госпожата й беше изключително трудно да паркира някъде другаде.Затова реши да го стори на площадката, от където преминават хора. Доста хора направиха забележка на дамата,но тя явно не се трогна”, споделя читателката на TrafficNews.bg.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg