Да караш автомобил по време на отпуската в чужда държава може да се окаже доста стресово занимание. Освен, че можете да объркате пътя, може да станете и обект на подигравки. Както при този случай от миналия петък в Гърция.

Водачът на един не много голям Nissan Micra стана обект на подигравки, след като се заклещи с автомобила си тясна уличка. Резултатът е цялостна композиция в бяло.

Произшествието е станало миналия петък, по време на празниците за гръцкия Великден, в Месария на Санторини. Снимката е публикувана на Facebook-страницата на общината, като е съобщено на гражданите, че заради празниците автомобилът може би няма да бъде премахнат веднага. Градската управа е съобщила, че е информирала фирмата за автомобили под наем, чиято собственост е Micra-та. Не се съобщава, дали водачът на автомобила е получи наказание и глоба.

По-старите градове, най-вече в Европа, не са проектирани за движения на автомобили. Много от тях имат тесни улици и още по-тесни улички, които са най-подходящи за хора, велосипеди и мотопеди. Заседналата в уличката Micra е K13 от четвъртото поколение, произвеждана след фейслифта от 2013 г. Широчината ѝ е 1,67 метра – тоест, не е голям и неудобен автомобил, пише AutoBild.