Черен автомобил Lamborghini Aventador, покрит с 2 милиона кристала Swarovski, пострада сериозно при пътен инцидент в Лондон.

Струващата 500 000 долара кола, която развива максимална скорост от 350 км/ч, е собственост на руския модел Дария Радионова.

В изявление за Insider от компанията, която представлява Радионова, са заявили, че "всички са шокирани след този ужасен инцидент." Снимки от катастрофата показват смачканата задна лява част на автомобила.

Радионова не е била в паркирания автомобил по време на катастрофата по-рано през миналата седмица. Колата е била блъсната, а виновният водач е избягал.

В съобщение в Instagram Радионова предложи 5 000 паунда (6 722 долара) награда на всеки, който може да й предостави регистрационния номер на синия автомобил Vauxhall Zafira, който е участвал в пътнотранспортното произшествие.

Според The Evening Standard инцидентът е станал, докато автомобилът на Радионова е бил паркиран в луксозния лондонски квартал Кенсингтън. Тя не е била в колата.

Според изданието тя е написала в Instagram: "Надявам се кармата да ти нанесе удар в лицето, преди да го направя аз".

Тя се прочу с екстравагантната си покупка през 2019 г.

Радионова също така разполага със сребрист Mercedes C-класа, който инкрустира с 1 милион кристала Swarovski през 2014 г.