Месец преди Коледа, Лондон посреща гостите с великолепна коледна украса. Вечер британската столица се превръща в огромно светещо бижу. Емблематичните булеварди "Oxford Str., Regent Str..Bond Str., Carnaby, големите театри, бизнессградите са неонови произведения на изкуството. 

Ангели, пауни, фонтани от светлина, сфери и цели висящи светещи градини, от които самата Семирамида би се изчервила, превръщат Лондон в една от най- красивите дестинации преди Коледа. 

"Това е истински живот. Не, не е само фантазия. Отвори очи. Погледни към звездите" . Текстът на хитът на Queen  "Бохемска рапсодия" е коледната инсталация на Carnaby Str. Светлините бяха запалени в навечерието на премиерата на едноименния филм и ще останат запалени до края на януари. 

За първи път светлините на Regent Str. са запалени в далечната 1954. Тази година Коледния дух идва там понесен на крилете на десетки ангели. 

 750 000 LED светлини и 1778  украшения превръщат Oxford Str. в приказка.

Витрините на луксозните магазини на лондонските улица също са изключително атрактивни. Фантазията на дизайнерите не знае граници, а в битката за клиенти няма забранени оръжия. 

Harrods

Harvey Nichols

Гемата на Selfridgest е попарт

Covent Garden 

Аскoт