Юсейн Болт участва в масов бой след среднощен запой

33-годишният олимпийски шампион и петима негови приятели са имали спречкване със седем мъже от Източна Европа

Свят
13.10.2019 09:30 1353 0
Юсейн Болт участва в масов бой след среднощен запой

Най-бързият човек на планетата Юсейн Болт е участвал в масов бой след среднощен запой в лондонски клуб. 33-годишният осемкратен олимпийски шампион и още петима негови приятели са имали спречкване със седем мъже от Източна Европа, докато са купонясвали заедно със звездите от риалити шоуто Love Island, съобщава gong.bg.
 
Според информациите, мелето се е разиграло пред заведението, където около 30 мъже са раздавали юмруци и ритници. Видеокадри, разпространени от в. „Сън“, показват Болт предимно в ролята на миротворец. Боят започнал да се успокоява, след като легендарният спринтьор хванал един от участниците за яката и го отвел до такси. Кадрите показват, че Болт се вклинил в схватка, за да разтърве биещите се.
 
„Юсейн нанесе няколко смазващи удара на хора от другата компания, но той защитаваше приятеля си. Всичко се случи много бързо. Това беше кърваво меле, което в един момент изглеждаше, че няма да свърши никога. Не мога да повярвам, че няма нито един тежко ранен“, каза един от свидетелите на битката.
 
„Наши служители са били извикани заради сбиване на „Аргил Стийн“ около 3:10 часа сутринта в петък. При тяхното пристигане на мястото не са открити никакви участници или пострадали“, обявиха от лондонската полиция.
 
33-годишният лекоатлет от Ямайка постави рекорди на 100 м (9,58 секунди) и 200 метра (19,19 секунди) на световното първенство през 2009 г.
Напишете коментар
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина