Поредната тайна около сватбата на Рафаел Надал и Мария Франсиска Ререло - Сиска бе разкрита. На 19 октомври в Порт де Поленса бъдещата госпожа Надал ще бъде облечена с рокля, изработена лично от известната дизайнерка от Барселона Роса Клара, пише sportal.bg.

Тя създава едноименната си марка за сватбени тоалети през 1994 година. Сред клиентите й са дамите от испанското кралско семейство, актрисите Пенелопе Крус, Инес Сестре, Естер Канядик и Паулина Рубио. Почитатели на нейното изкуство са и половинките на Лео Меси, Шави, Сеск Фабрегас и Виктор Валдес.

Сватбата на годината ще събере над 500 ВИП гости в имението “Ла Форталеса” на остров Майорка. Сред първите получили покана са бившият испански крал Хуан Карлос и съпругата му София, големия съперник на Рафа на корта Роджър Федерер, колегите му Фелисиано Лопес, Фернандо Вердаско, португалската футболна мегазвезда Кристиано Роналдо, баскетболистът Пол Гасол, както и бившият наставник на Реал Мадрид Юлен Лопетеги. Певецът Енрике Иглесиъс също е в списъка на гостите. От съображение за сигурността всички ще стигнат до Крепостта с кораб, за да не бъдат снимани от пресата.