Появи се една от трите служителки на "Макдоналдс", които Кристиано Роналдо издирваше. Наскоро португалската футболна звезда даде емоционално интервю за Пиърс Морган от ITV, в което разкри, че търси дамите, които са му давали безплатна храна, когато бил малък.

Той иска да им се отблагодари за добрината, като ги покани на вечеря в Торино или Лисабон.

"Бяхме малки и много гладни. До стадиона имаше ресторант "Макдоналдс". Чукахме на вратата и питахме дали имат някакви останали бургери. Там винаги беше Една, а също и още две жени. Така и не ги срещнах повече", каза Роналдо пред Пиърс Морган.

"Попитах в Португалия, казаха, че ресторантът е затворен. Ако това интервю обаче може да помогне, за да ги намеря, ще съм много щастлив. Искам да ги поканя в Торино или Лисабон на вечеря, за да им се отблагодаря. Искам да върна жеста", добави голмайсторът.

Паула Лека твърди, че е една от въпросните служителки на ресторанта в Мадейра, които давали на малкия Кристиано и други играчи от школата на "Спортинг" Лисабон безплатни хамбургери. Тя е омъжена и има две деца.

"Момчетата идваха пред ресторанта и когато имахме останали хамбургери, нашият мениджър ни разрешаваше да им ги дадем, пише БТВ. Едно от момчетата беше Кристиано Роналдо и той беше може би най-плахият от тях. Това се случваше почти всяка вечер от седмицата", разказа Паула Лека пред радио Renascenca.

Тя обаче сподели, че е загубила връзка с шефката си Една, която Роналдо назова по име в интервюто си.

"Все още се смея, когато си спомня за това сега. Аз вече разказах за това на сина ми, но той реши, че си измислям, защото не можеше да си представи, че майка му някога е давала хамбургери на Роналдо. Съпругът ми вече знаеше за това, защото понякога той идваше да ме взима от работа вечер и също го виждаше. Забавно е да се върна сега към нещо, които се е случило толкова отдавна."

"Всичко това показва скромността на Роналдо. Поне сега всички знаят, че това не е измислица. Ако той ме покани на вечеря, ще отида, разбира се. Първо бих му благодарила, а след това можем да си поговорим за миналото", добави Паула.