Пловдивските състезатели по снукър се представиха отлично на последния турнир за сезона Мастърс Б, който се проведе н новата снукър академия в Пловдив – Утопия. Те окупираха първите две места, след като Ивайло Пеков триумфира с победа над Атанас Димитров на финала. Ивайло победи в първият си мач Иван Кюпов 3:0, във втория се наложи над Петър Зоровски с 3:2, а в полуфинала спечели също с 3:2 срещу Стефан Симеоновски.

Атанас спечели първия си мач срещу Вшктор Иванов с 3:0, а във втория триумфира срещу един от най-добрите майстори на щеката Христо Сираков с 3:2. На полуфинала Атанас се изправи срещу шампиона на Кюстендил - Росен Христов. След драма и решаващ фрейм, в който премаза кюстендилския шампион, нашето момче спечели мача. За съжаление добрата игра на Атанас не го съпътстваше и на финала, в който Ивайло Пеков триумфира с 4-0.

Изключително съм горд от представянето си, каза Атанас Димитров. Това да победя един от моите учители беше наистина много красив момент в кариерата ми. Изиграх един много труден турнир и явно не ми стигна времето за почивка. Тъжен съм,че на финала не показах добра игра, но Ивайло игра един страхотен снукър и заслужено взе титлата. Уважението ми към него е голямо и му желая много успехи. Доскоро мислех за отказване. Бях изпаднал в много труден момент и играта ми не беше на ниво. След този турнир аз върнах самочувствието си и донякъде започвам да преодолявам трудния период. Няма да се отказвам от снукъра. Смятам,че успехите едва сега започват. Базата на клуб Утопия е в най професионални условия. Нямаме никакви оправдания за неуспехите освен да търсим вината в себе си. Благодаря на всички за подкрепата, на треньора ми и на клуб Утопия, завърши Атанас.