Старши треньорът на Пи­рин (Благоевград) Неделчо Матушев  се на­дява, че Иван Цветков, който обяви, че спира с футбола, ще размисли и ще се върне при „орлетата”. Както е известно, дого­ворът му с Ботев Пд изтече.

„Още нямаме договорени но­ви попълнения. Всичко е все още въпрос на преговори. През сед­мицата ще има повече яснота. Повече­то си имат отбори, с които ча­кат да се разделят, да си опра­вят отношенията. Други са свободни, но изчакват за чужби­на. Ще се радвам много, ако  Иван Цветков размисли и реши да се върне в Пирин. Той е изклю­чителен футболист, който мо­же много да ни помогне и най-ве­че на младите момчета", коментира пред „Тема Спорт" но­вият наставник на „орлетата”.

„Ще искаме да се подсилим по-сериозно за А група. Това е го­ляма хапка. Съперниците са пред нас, защото повечето имат изградени състави. Аз ще разчитам много и на духа, който притежават футболистите на Пирин. Македонският дух и непримиримост се надявам да си окажат влияние в срещите", до­бави бившият треньор на Чер­номорец Бургас и Локомотив Пловдив.

„Всичко по отношение на фи­нансирането и организацията в клуба е на ниво. На този етап общинската подкрепа е най-добрата формула за такива от­бори в България като Пирин", завърши специалистът.

TrafficNews.bg