Още един футболен гранд избра уюта и удобствата на пловдивския хотел "Ландмарк". Футболистите на Левски отседнаха тук вечерта преди мача с Ботев в неделя от поредния кръг на efbet Лига и останаха очаровани от условията и обслужването. Така комплексът все повече се утвърждава като предпочитана дестинация в спортните среди заради класата си и отличното си местоположение, осигуряващи спокойствие и отлични условия за почивка и концентрация преди спортните битки. Припомняме, че преди броени дни отборът на ЦСКА също предпочете да се довери на хотел "Ландмарк" преди гостуването си на Локомотив Пд. А заради разположението си в непосредствена близост до Гребната база комплексът е предпочитан и от отбори по гребни спортове от цял свят.

За пръв път ползваме услугите на този хотел, сподели администраторът на сините Веселин Донков. След като проучих хотелската база в Пловдив, прецених, че това е най-подходящото място, предвид изискванията на треньора и клуба. Близо е до Гребния канал, спокойно е, тихо е, това са все неща, които са важни за отбора. Препоръчах хотела и ръководството веднага го одобри. По принцип правим предварителен оглед на място при гостуванията на тима, но в конкретния случай не беше така. Получих препоръки на хора, които са от Пловдив и на базата на материалите, с които разполагах, не бяха необходими допълнителни наблюдения, допълни администраторът на Левски.

След като пристигнахме, очакванията ни се потвърдиха напълно. Обзавеждането е страхотно, всичко отговаря на търсенето ни, нямаме забележки. Другият плюс бе, че хотелът не е много далеч от стадиона в Коматево. Стаите са просторни, с гледка към Гребната база. Всичко е много удобно и чисто. Ресторантът е отличен по отношение на храната - всички наши изисквания бяха напълно удовлетворени. Доверихме се изцяло на готвачите в ресторанта и не останахме излъгани. Водим си готвач, само ако имаме някакви притеснения, но в случая не е така. На 15 декември гостуваме на Локомотив Пд и още от понеделник започваме организацията за този мач. Удобствата и гостоприемството на екипа е сигурна предпоставка, че ще се върнем отново, каза още Веселин Донков

На разположение на гостите в хотела са 52 стаи и 2 луксозни апартамента, ресторант-градина, лоби бар, уелнес център, външен басейн, конферентни зали, лоундж бар. Дискретният лукс, уютната атмосфера, комфорт и елегантност, високото ниво на обслужване и гостоприемство, удовлетворяват и най-взискателните гости. За спортни делегации и отбори комплексът предлага и отделна зала за хранене, което също е много важно условие.