Баскетболен мач на звездите се проведе този следобед в Пловдив. На него едни от най-добрите български състезатели показаха баскетболните си умения.

В една от най-атрактивните категории – „хипер забивки“ – баскетболните фенове имаха възможност да наблюдават майсторските изпълнения на едни от най-добрите баскетболисти в България.

Организаторите на баскетболното шоу бяха предвидили специален турнир за знаменитости, в който се включиха футболист №1 на България за 1999 Александър Александров-Кривия, олимпийският вицешампион Йордан Йовчев, капитанът на футболния клуб „Локомотив“ - Пловдив Мартин Камбуров, звездата на другия пловдивски тим „Ботев“ Тодор Неделев и една от най-успешните български волейболистки Антонина Зетова. Участниците в звездния мач подкрепиха 23-годишният Николай от Пловдив, който страда от левкемия и призоваха всеки, който иска да помогне да изпрати SMS с текст НИКИ на номер 17 777.

Тодор Неделев и Мартин Камбуров коментираха националния отбор, който постигна престижна победа срещу Португалия, както и Дербито на Пловдив, което е след по-малко от месец. Мартин Камбуров се пошегува, че ще пребие Тошко, за да може Ботев да е с човек по-малко на дербито.

Още новини ТУК

TNS.bg