Германия стартира своето участие днес. Бундестимът се изправя срещу коравия тим на Япония. Срещата е втората от програмата за деня - от 15:00 часа.

Възпитаниците на Хазни Флик се представиха повече от убедително в квалификациите, записвайки 9 победи и едно поражение. Не така обаче в участието има на последните две големи първенства, където немците разочароваха.

Япония, както Германия ще участва на седмо поредно Световно първенство. "Самураите" също показаха добра форма, тъй като в квалификациите допуснаха само две поражения, измествайки Австралия от първата позиция, която им осигури директно класиране за финалите Катар.

Все пак явен фаворит в мача остава Германия. Букмейкърът Betano определя успеха за Бундестима на 1,45 коеф., докато победа за Япония е оценена на 6,80 коеф.

Очаква в срещата на има повече попадения. Ставката за над 2,5 гола в двубоя е 1,62 коеф., а "ъндърът" 2,32 коеф. Добра комбинация би била, единица с над 2,5 гола, която ще удвои парите ви. Това е с уговорката, че сте сигурни в успеха на немската машина.

Ако обаче имате съмнения за крайния изход, то прогнозата гол-гол също си струва 1,78 коеф.

Апетитни предложение има при голмайсторите. Нападателт на Челси Кай Хаверц да открие е цели 6,2 коеф, а да отбележи по всяко време - 2,42 коеф. Ставките за полузащитника на Айнтрахт Франкфурт Даичи Камада са по-съблазнителни - съответно 14.00 коеф, и 5.00 коеф.

В другите срещи от деня Мароко се изправя срещу Хърватска, като най-логични прогнози тук са успех за "шахматистите" и под 2,5 гола.

Вечерта Испания среща Коста Рика и ако няма чудеса като вчера - то 2:0 или 3:0 са най-вероятни за краен резултат. В другия мач Белгия няма да има проблеми и ще се справи с Канада, а головете вероятно ще са над 2,5.