Клуб на привържениците на Ботев Пловдив  излезе с нова позиция относно ситуацията с довършването на Колежа. Тя отново изразиха готовността си да протестират на сесията н Общинския съвет, когато ще се гледа предложението за осигуряване на финансиране.

Феновете са категорични, че няма да приемат  недовършен стадион с частична козирка.

Феновете на Ботев: Идваме! Време е за второ действиеПривържениците на клуба ще се съберат на 9 февруари пред Общински съвет – Пловдив

Ето и цялата позиция, без редакторска намеса:

Ботевисти! 

Присъствието на всеки един от нас в четвъртък пред сградата на Общинския съвет е задължително, защото само общественият натиск може да накара онези, раздаващи обещания и уверяващи ни вече години наред, че всичко ще стане "всеки момент“, да разберат, че вече не можем да търпим! 

Не искаме напразни обещания, не искаме да продължаваме да се чудим колко старта, рестарта, гръмки обещания и нови милиони ще преживеем и дали и те няма да се окажат недостатъчни! И не, след 10 години чакане няма да приемем недовършен стадион с частична козирка, покрита с все още неясно какво. 

Това събиране няма политически цели! Неговата единствена цел е 100% Колежа. Това е сбор на поколения пловдивчани, които повече няма да позволят някой да се подиграва с тях и с бъдещето на любимия им клуб! 

Колежа – страст, любов, вълнение! Нека тук расте следващото поколение! 

Четвъртък, 9-и февруари, 8:00 часа, ул. "Авксентий Велешки“ 20