Нападателят Антонио Вутов се завръща в групата на Ботев за домакинския мач със Славия от 32-ия кръг на Първа лига тази вечер от 19 часа в Коматево. Вутов бе наказан за един мач и пропусна гостуването на Верея. В групата се завръща и младият Милко Георгиев, който бе извън избраниците на старши треньора Николай Киров за мача с Верея. Ботев обаче ще трябва да търси нови варианти в защита, тъй като няма да може да разчита на наказаните за по един мач бранители Радослав Терзиев и Цветомир Панов за двубоя със Славия.

Групата на Ботев: Иван Чворович, Георги Георгиев, Виктор Генев, Лазар Марин, Крум Стоянов, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Кристиан Димитров, Меледже Омнибес, Фелипе Бризола, Серкан Юсеин, Омар Косоко, Радослав Апостолов, Фернандо Виана, Борис Тютюков, Атанас Ташолов, Милко Георгиев, Антонио Вутов.

Билетите за домакниския мач на Ботев срещу Славия ще бъдат пуснати днес. Талоните ще се разпространяват във фен-магазина на клубната база от 14:00 до 17:00 ч., след което продажбата ще продължи на касата пред стадиона. Билетите са на стандартните цени от 10 лв. за Централна трибуна и 8 лв. за Трибуна Юг.