Старши треньорът на Ботев Николай Киров естествено остана доволен от победата с 3:1 срещу Славия. Специалистът коментира и ситуацията с най-големия талант на “жълто-черните” Кристиaн Добрев, за когото се заговори, че е обект на интерес от няколко родни клуба и особено от Септември - отбора на бившия благодетел на Ботев Румен Чандъров.

Доволен съм от показаното най-вече през първото полувреме. Имаше много идея, много импровизация в предни позиции. През втората част намалихме темпото. Когато водиш с 3:0 на полувремето, нещата в голяма степен са решени. Искаше ми се и през втората част да направим нещо хубаво, но не се получи. Определено нямахме проблеми в защитата тази среща, коментира Киров.

Крис Добрев е дете с много големи качества, нормално е да има интерес към него, но в момента лекува контузия. Той сам трябва да реши къде да продължи кариерата си. Винаги обаче си силен там, където са положили усилия, за да те отгледат. Не мога да коментирам в момента дали има оферти към него, а и не е моя работа, каза Киров.