ЦСКА привлече втори нов играч през днешния ден, като се подсили с още едно попълнение за халфовата си линия. 3-годишен договор с отбора подписа италианският полузащитник Диего Фабрини. Действащият като плеймейкър футболист идва от румънския елитен Ботошани, където през изминалия сезон изигра 31 мача, записвайки 5 гола и 5 асистенции.

Богатата кариера на 29-годишния Фабрини започва в Емполи, след което заиграва в Серия А на родината си с тимовете на Удинезе и Палермо. Следват трансфери и изяви в Чемпиъншип с екипите на Уотфорд, Милоул, Бирмингам и Мидълзбро. След 4-годишния престой на Острова, халфът носи екипите на Специя и испанския Овиедо, преди да акостира в шампионата на северната ни съседка. Диего Фабрини има в актива си един мач за "А" националния тим на Италия - през 2012 година в контрола срещу Англия. Освен това е изиграл 12 срещи за младежката формация на "адзурите". 

Това е третият нов футболист на ЦСКА в рамките само на два дни. Вчера червените подписаха с шотландския нападател Тони Уот, а по-рано през днешния ден привлякоха руснака Денис Давидов. Договорите и на тримата са за по 3 години.