Виктория Радева /ШК Локомотив 2000/ отново безапелационно стана тройна републиканска шампионка на държавните индвидиуални първенства по шахмат, ускорен шах и блиц в Гранд Хотел Пловдив. Ученичката от Търговската гимназия не даде никакъв шанс на противничките си и отново завоюва титлите и  в трите категории  като завърши със 100 % актив!

Зад деветата поредна републиканска титла на Вики стои много труд и постоянство, както и сериозна подготовка с треньора и - бившия състезател от националния отбор GM Александър Делчев. Противничките на Вики дотолкова бяха обезверени и невярващи в собствените си сили, че някой от тях дори решиха в сутришните кръгове да не играят с нея, а предпочитаха да поспят до късно.

Вики Радева се включи в първенството веднага след силен турнир в Скопие, където тя стана първа при жените. А преди 2 месеца 16-годишната пловдивчанка бе и първа при жените на 40-ия Мемориал „Георги Трингов“. Сега Вики има 2 седмици да навакса с уроците в Търговската гимназия като тя ще разчита отново на подкрепата на съучениците си. От 20 до 29 април ще се включи и в Световното първенство до 17 г.,което ще се проведе в Дурес, Албания.