Виктория Волей (Пловдив) спечели шампионската титла в региона за момчета до 10 години. Това стана във финалите в Панагюрище, в които участваха общо 6 отбора (в тази възраст няма държавни финали). Възпитаниците на треньора Калоян Стоянов, с помощник треньор Димитър Димитров, спечелиха всичките си срещи в заключителния турнир. В предварителната група малките „викторианци“ надиграха втория отбор на Хебър (Пз) с 2:0, а след това спечелиха и над първия тим на Хебър с 2:1. Във финала съперник на пловдивчани бе победителят от другата група – Родопа (Смолян). Виктория Волей спечели с 2:1 гейма, след като изоставаше в резултата след първата част.

Прекрасен подарък за празника на детето. Отлично начало за догодина – този успех ще дадена момчетата самочувствие, което ще им е необходимо в следващите мачове. Поздравявам ги за първото място, както поздравявам и момичетата на Виктория Волей за доброто представяне в Панагюрище. Много съм доволен, че на тая възраст децата показват дух на победители, заяви за официалния сайт на Виктория Волей треньорът на момчетата до 10 години Калоян Стоянов.

Междувременно пловдивският волейболен клуб спечели първи медал в своята история за женското направление. Това стана във финалите на регионалното първенство по волейбол при момичета до 10 години. Възпитаничките на треньора Нина Христозова, с помощник треньор Николай Лазаров, завършиха на трето място в заключителния турнир в Панагюрище. В надпреварата участваха 9 отбора, които бяха разпределени в 3 групи. Виктория Волей спечели първо място в своята група, след като победи последователно домакините от Пан волей (Панагюрище) и Хебър (Пазарджик) с по 2:0 гейма.

Във финалната тройка, където победителите в групите играха всеки срещу всеки, Виктория Волей отстъпи с по 0:2 гейма от Марица и Тополово. Доволна съм от представянето на отбора. Момичетата показаха старание и отборен дух, но по-важното е, че имаха настроение за игра. За почти всички това беше първо участие в официални срещи през този сезон, тъй като само 2 деца играха в състезанията  миналата година, заяви за официалния сайт на Виктория Волей треньорът на тима Нина Христозова.