Стрелецът на Армейски спортен клуб Тракия Кирил Киров постигна голям успех на европейското по спортна стрелба в Баку, Азербайджан. В квалификациите за спечелване на олимпийски квоти за младежката олимпиада в Буенос Айрес, Аржентина през 2018 г. той завоюва сребърен медал в стрелбата с пневматичен пистолет на разстояние 10 м. В основното упражнение Киров постигна втори резултат от 572 т. и се класира за финала. Там младият състезател се пребори с конкуренцията и грабна сребърен медал, като спечели квота за младежката олимпиада в Буенос Айрес през 2018 г.

Европейският шампион Антон Ризов /на снимката/ в дисциплината 120 изстрела от трите положения в основното упражнение постигна трети резултат от 1158 т. На финала при много тежки метеорологични условия /силен вятър/ той остана на осмо място.

Националката Таня Звискова завърши 14-та място с 575 т. в упажнение. 3Х20 от трите положения с малокалибрена пушка. Само две точки не й достигнаха за да влезе във финалната осмица. Последният изстрел я лиши от тази възможност.