Учениците от ПГСАГ „Арх. Камен Петков“ грабнаха купата на деветия пореден футболния турнир на Общински съвет по наркотични вещества с Превантивно – информационен център, Второто място заеха възпитаниците от СУ „Христо Г. Данов“, третото – от СУ „Найден Геров“, и четвъртото - от ЕГ „Иван Вазов“ . Допълнителни индивидуални награди получиха състезателите в категориите голмайстор, полузащитник, защитник и вратар на турнира. Титлите връчиха директорът на Дирекция „Спорт и младежки дейности“ Петър Зехтински и Атанас Пашев – и двамата - легенди на „Ботев“ Пловдив. Специален гост на събитието бе и зам.-кметът по спорт Георги Титюков, който пожела на младежите спортсменство и успех.

В надпреварата, състояла се на игрищата на Младежкия център, участие взеха общо 8 пловдивски училища – ЕГ „Иван Вазов“, ПГСАГ „Арх. Камен Петков“, ПГМТ „Цветан Лазаров“, СУ „Найден Геров“, ПГЕЕ, СУ „Пейо Яворов“, ПГБТ и СУ „Христо Г. Данов“.

Мини-футболният турнир се провежда под надслов: „Живей истински!”. Инициативата е част от годишната кампания: „Не прави днес това, за което ще съжаляваш утре!” и се реализира под патронажа на кмета на Община Пловдив инж. Иван Тотев. Футболния турнир се проведе и с любезното съдействие на Председателя на ЗС на БФС-Пловдив.