Девойките до 12 години на ФК ЕНКО завършиха на 4-то място в зимния футболен турнир, който се проведе във Велико Търново за момичета родени след 2006 година. В него участваха 8-те най-силни отбора от цяла България. Момичетата водени от треньорката Теодора Славчева спечелиха 1-вото място във своята група без загуба, като първият двубой срещу НСА беше много драматичен и завърши 4:4. Във втория си мач ЕНКО бе безплощаден и победи отбора на Градешница с 2:0, а в последния си мач пловдивчанки надиграха с 3:2 отбора на ФК „Варна” който стана шампион на турнира.

И така на първо място в своята група със 7 точки момичетата на Т.Славчева трябваше да играят полуфинал с отбора от другата група - Спортика Благоевград. Двубоят започна добре за пловдивчанки които отбелязаха гол във 2-ра минута, но за лош късмет в 5-тата минута се контузи нападателката им и те трябваше да продължат без нея. При 1:0 за ЕНКО завърши първото полувреме, но след спорен гол дали топката е преминала голлинията Спортика изравн в последната минута на мача и се стигна до дузпи. Там пловдивчанки загубиха срещата с краен резулат 3:4.

В мача за 3-то място отборът на Теодора Славчева срещн ЛП Суперспорт София, който в другия полуфинал загуби от Варна с 3:0. Момичетата вече нямаха сили и без нападател се представиха повече от достойно като загубиха с 4:2 и така взеха четвъртото място. ФК ЕНКО взе приз за най-добър защитник, а именно капитанката Лора Арабаджийска. Също така клубът набира момичета, желаещи да тренират футбол във всички възрасти през новата 2018 г.