Децата на Локомотив набор 2006 и 2008 записаха успешно представяне и през втория ден на турнира в Кушадасъ, Турция! От 4 изиграни мача в груповата фаза, "черно-белите" записаха 3 победи. Момчетата от набор 2008 се класираха на полуфинал в своята възрастова група след като завършиха първи в своя поток, докато набор 2006 има да изиграе още два мача в груповата фаза преди да се разбере дали ще продължат напред в турнира, съобщава официалният сайт на черно-белите

Набор 2008 с треньор Светослав Каламов се класира за полуфиналите на надпреварата! Отборът записа на своята сметка още 2 победи, като така завърши на първо място в своята група Б с пълен актив от 9 точки след 3 успеха от 3 мача. Вчера "черно-белите" изиграха две срещи. Сутрешната бе срещу Бандърма и завърши 2:0 в полза на "смърфовете" след два гола на Димитър Урумов. В следобедния мач Локомотив надви Карамюрсел с 3:0, като точни бяха Симон Спасов, Георги Нейчев и Мерт Ахмед. Днес момчетата на Светослав Каламов ще научат своя противник на полуфинала, а освен това ще изиграят и две контроли - срещу Бешикташ и Кушадасъ.

Набор 2006 с треньор Тодор Костов записа победа и поражение. В първия мач за деня "черно-белите" отстъпиха на Мугласпор с 0:2. Двата тима изиграха равностоен мач, а пловдивчани се отчетоха с доста пропуски пред противниковата врата. Във втората среща Локомотив надигра категорично СК Усак Вефа с 8:0. До тук момчетата на Тодор Костов имат 2 победи и 1 загуба, а днес са последните два мача от груповата фаза.