Децата на Локомотив набор 2006 и 2008 започнаха с победите на международния турнир в Анталия още от първия ден. Двата отбора записаха успехи съответно срещу Бандърмаспор с 2:1 и Карагюрмюк с 6:0. Така момчетата на Тодор Костов и Светослав Каламов стартираха по най-добрия начин в турския курорт.

Набор 2006 започна участието си срещу Бандърмаспор. Възпитаниците на треньора Тодор Костов бяха видимо по-добрия отбор и се поздравиха с крайния успех с 2:1 на терените на хотел Трансатлантик. Головете за победата на "черно-белите" реализираха Иван Кръстев и Виан Станков.

Набор 2008 също тръгна с разгромен успех. Възпитаниците на Светослав Каламов и помощника му за турнира Георги Недевски надиграха с убедителното 6:0 Карагюрмюк. С хеттрик на Мерт Ахмед и по един гол на Георги Нейчев, Димитър Урумов и Мартин Величков пловдивчани надвиха своя съперник. Агитка от Пловдив също подкрепи момчетата, като до терена бе опънато и голямо знаме, гласящо на английски "Гордостта на Пловдив". То бе подарено на треньора Светослав Каламов и неговите възпитаници от международната фенска организация World Wide Locos.

Доволен съм от момчетата, щастлив съм и че започнаха с победа на турнира. Утре ни предстоят следващите мачове от груповата фаза. Искам да изкажа своите искрени благодарности, както и тези на момчетата от набора за прекрасното знаме, което ни бе подарено от World Wide Locos. Обещаваме, че ще го развяваме с гордост във всяка точка на света и ще продължим да радваме привържениците на Локомотив, заяви пред lokomotivpd.com треньора Светослав Каламов след първия мач на турнира.