Започна събарянето на трибуна "Спортклуб" на стадион "Локомотив", видя репортер на TrafficNews. Трибуна "Спортклуб" трябва да е готова през 2024г. Както беше по план събарянето на трибуната започна след последния домакински мач за тази година на Локомотив срещу Лудогорец. 

Работниците започнаха тази сутрин да работят по бутането на входовете на трибуната. 

Както е известно трибуна "Бесика" вече е готова и очаква да дойде комисия, която да издаде акт 16. Ако всичко е наред трибуната трябва да бъде отворена за първия домакински мач на Локомотив Пловдив за 2023г. в през февруари срещу Ботев Враца. 

В момента продължава работата и по южната трибуна, която все повече напредва. Тя трябва да бъде готова през лятото или есента на 2023г. 

Заради ремонта на трибуна "Спортклуб" Локомотив ще трябва да премести и гостуващите фенове. Почти сигурно гостуващите фенове на мачовете на домакинските мачове на Локомотив ще бъдат настанени на централната трибуна, но все още се уточнява къде точно ще бъдат. 

Събарят "Спортклуб" след последния домакински мач на Локо, решават къде да са гостуващите феновеЗа момента всичко по стадиона върви по план