Старши треньорът на Локомотив Пд Войн Войнов бе доволен от нулевото равенство с Лудогорец в Разград. Според него то е напълно справедливо.

Ние сме реалисти, те пропуснаха и ние пропуснахме. Равенството е заслужено. Благодарим на феновете, че ни подкрепяха. Не се чуваха, но виждахме, че го правят със сърце и заради тях сме най-радостни. Не ни стигна един гол, за да победим. Втори пореден мач правим хикс, след като го сторихме с Левски. Това е постижение и дава самочувствието за момчетата. Имахме проблеми със състава, като правихме различни промени, други играчи играха на различни от техните позиции.

Спешно ни трябва център нападател. Трябва да го привлечем другата седмица, тъй като Мартин Камбуров е ясно, че липсва. Той е име, класен нападател, който вкарва голове, но няма какво да повтаряме едно и също. Говорим с различни нападатели, които са чужденци. Говорим и с българи, но те чакат да заминат за чужбина. Дани Кики бе извън състава, тъй като му бе бита инжекция, която не му позволява дори да тренира. Той и наказаният Марков ще са готови за следващата среща и се надяваме да помогнат.

Не е приятна ситуацията, който се разигра през седмицата. Не искам да бъда адвокат на никого, каза още Войнов по повод скандалите на Лаута.