Старши треньорът на Зрински (Мостар) Анте Мише разкри, че човек от щаба на пловдивския Локомотив му е доверил тайни за стила на Лудогорец. Двата отбора играят тази вечер от 20 часа в първи мач от третия предварителен кръг на Лига Европа в Разград. Тойе потърсил своя колега Желимир Теркеш, който работи на Лаута, който да му даде съвети как да се справи отборът му с Лудогорец, пише "Тема спорт". "Смърфовете" записаха успех над "орлите" с 1:0 в изминалия кръг в Първа лига.

Имах разговор с Теркеш. Преди дни Локо (Пловдив) сензационно победи в Разград. Каза ми доста неща за Лудогорец. Сподели ми, че играчите на съперника буквално летят по терена. Особено Марселиньо, който според Теркеш може да играе във всеки един отбор в света. Сисиньо, Натанаел и Вандерсон също са доста класни играчи.

Малки и бързи играчи с феноменална техника. Когато развиват атаките си, имат по 6 футболисти около наказателното поле на съперника. Теркеш ми каза, че те са минали центъра в атака за първи път в 87-ата минута и са вкарали гол. Такъв е футболът - нелогичен и изненадващ. Дано имаме късмет, сподели Мише пред медиите в Босна. 

В другата среща с българско участие ЦСКА посреща Копенхаген от 20.45 часа.