ПФК Локомотив подписа договор с футболиста Илия Джамов. Срокът на контракта е за период от 1,5 години. Илия Джамов е роден в на 11 юни 1998 г. Състезавал се е за юношеските гарнитури на ЦСКА и английския Кристъл Палас. За последно се е състезавал за мъжкия тим на Оборище (Панагюрище) .

Междувременно от днес след 14:00 часа черно-белият клуб започва предварителната продажба на билети зa дербито с Ботев в неделя от 15 часа на Лаута. Пропуските ще се продават във фен магазина на Лаута. Цените за трибуна Спортклуб ще бъдат по 7 лева, а тези за централната трибуна са с цена от 12 лева.

Междувременно Ръководството на Локомотив проведе среща с фенове на отбора. На нея бе обсъждано и предстоящото дерби с Ботев в неделя. Ръководство и фенове желаят да отправят апел към органите на реда за адекватни мерки и бързи действия в деня на дербито.

Убедени сме, че при провокация по трибуните няма да се стигне до ескалация на напрежението на и покрай стадиона. Привържениците и ръководството на отбора ще приемат битката на терена, но не и хулигански прояви по време на срещата. Уверени сме, че полицията ще направи необходимото и ще предотврати провокативни действия или плакати по повод последните събития, се казва в официалното съобщение от Лаута.