Феновете на Локомотив излязоха с поредна декларация срещу клубното ръководство, като този път тя е насочена пряко към президента Христо Крушарски. Черно-белите запалянковци призоваха собственика да си ходи, тъй като не е достоен да управлява клуба. Припомняме, че преди няколко дни отново имаше декларация, насочена срещу управлението на клуба, а Крушарски отговори, че феновете не могат да му поставят условия и да му казват как да си управлява парите. Публикуваме новата декларация без редакторска намеса:

Обединените фенове и организации на Локомотив Пловдив се обръщаме към лицето Христо Крушарски. Г-н Крушарски, за тези няколко години, през които получихте възможността да ръководите този клуб, Вие така и не успяхте да разберете, че сте получили редкия шанс да ръководите един от стълбовете на българския футбол, дал на страната много играчи, прославили отбора, града и България. Нещо повече, Вие даже и не опитахте да разберете това. Продължихте да се държите по начин, който не отговаря на реномето на клуба, и не спирахте да уронвате неговия престиж и да го опростачавате. За вашия престой Локомотив записа едни от най-срамните страници в историята си. Опитите ни да ви посочим правилните стъпки срещнаха ината ви и отказа да се държите адекватно.

През вашето 3-годишно управление отбора напуснаха 59 играчи, най-талантливите ни юноши, 10 треньори от школата и сменихме 4 старши треньори на първия отбор.

Ние, пловдивчани, не смятаме, че Вие сте достоен да бъдете част от Локомотив Пловдив. На вас са ви чужди професионализма, обноските, възпитанието и необходимите качества, за да ръководите Пловдивския любимец.

Фенклуб „Локомотив“ Пловдив, всички групировки, организациии и привърженици на Локомотив Пловдив ви призовават да се оттеглите от отбора!

За нас Вие сте затворена страница и ние ще вложим всичките си усилия, с всякакви законни средства, за да не бъдете повече част от Локомотив Пловдив!