Феновете на Локомотив Пд възроптаха срещу съдийските своеволия срещу техните любимци и извадиха десетина случаи, в които черно-белите са били ощетени от реферите. Повод за това стана и снощния двубой с Черно море във Варна, завършил 2:1 за моряците, в който нападателят Анте Аралица получи пресилен червен картон в края и ще пропусне реванша. Ето какво пишат феновете на официалната си страница във Фейсбук - без редакторска намеса:

  1. Славия - Локо ПД 1:1 (25.02.2018) - изравнителен гол за Славия след отсъден несъществуващ фал 2мин. след изтеклото добавено време
  2. Септември – Локо ПД 3:1 (07.03.2018) – втори гол за Септември от очевадна засада
  3. Дунав – Локо ПД 1:0 (19.04.2018) - неотсъдена дузпа за игра с ръка на играч на Дунав в наказателното поле
  4. Локо ПД – Берое – 0:2 (10.03.2018) - неотсъден червен картон на Охене, когато играчът на Берое изритва топката към физиотерапевта на Локо ПД; неотсъдена дузпа за игра с ръка на Иван Иванов в наказателното поле на Берое
  5. Черно море – Локо ПД 0:1 (18.03.2018) (по време на шампионата) – неотсъдена дузпа за игра с ръка на Георги Илиев в наказателното поле на Черно море
  6. Локо ПД – Дунав 2:2 (01.04.2018) - отсъдена несъществуваща дузпа за Дунав; неотсъдена дузпа за игра с ръка на Диан Димов в наказателното поле на Дунав
  7. Черно море – Локо ПД 2:1 (16.05.2018) – неотсъдена дузпа и измислен червен картон на Анте Аралица

Докога?

Вчера за пореден път Локомотив Пловдив беше жертва на съдийска грешка! За пореден път един футболен престъпник, в лицето на поръчковия Николай Йорданов демонстрира тенденциозно отношение към отбор, който не се ползва с благините на близки до властта лица и се подигра с работата на футболисти и треньори!

Докога в БФС следва политика не просто на толериране на подобни съдийски грешки, а и на целенасочено ощетяване на определени отбори? Днес сме ние, но утре ще бъде някой друг отбор, който няма определените протекции.

Докога ние, феновете, ще да търпим самозабравили се индивиди като Николай Йорданов да дерибействат по българските терени? Докога този отявлен поръчков съдия ще бъде замесен в скандални мачове с участието на Локомотив Пловдив?

След като от клуба ни не намериха за необходимо да зададат тези въпроси към БФС, ние- феновете на Локомотив Пловдив ще го направим. Приканваме БФС да се самосезира и изгледа записа от вчерашната среща и по-специално ситуацията в последната минута, когато не беше отсъдена дузпа за Локомотив, а впоследствие Анте Аралица беше изгонен абсолютно тенденциозно.

Настояваме за справедливост за нашия футболист и червеният картон, който му беше показан, да бъде отменен!

Настояваме лицето Николай Йорданов да не свири мачове на Локомотив Пловдив, след като за пореден път очевадно ощетява нашия отбор!!!

В противен случай си запазваме правото на ответна реакция, която рано или късно ще дойде при подобна подигравка с нашият отбор!