Привържениците на Локомотив Пловдив извън пределите на България (World Wide Locоs), заедно с най-стария фенклуб в България (Фенклуб "Локомотив Пловдив"), днес зарадваха децата от две училища в Пловдив. В СУ "Черноризец Храбър" и СУ "Свети Седмочисленици" се обучават набор 2002, 2005 и 2006, които тренират в школата на отбора. Специално за повода четирима от футболистите на представителния тим - Веселин Марчев, Димо Бакалов, Илко Пиргов и Анте Аралица дойдоха лично и раздадоха редица подаръци на децата.

Малчуганите получиха шапки на Гордостта на Пловдив, върху които са бродирани техните имена, диск с втория фенски албум и различни училищни пособия. Не бяха забравени и учителите, представителите на тази благородна професия, които възпитават бъдещето на България, и всички останали ученици, като всеки от тях получи подаръци на Пловдивския Любимец.

WWL благодари за щастливия ден, изпълнен с много радостни детски усмивки, на футболистите на Локомотив за съвместната работа по тази прекрасна инициатива и заявява отново подкрепата си за ДЮШ на Символа на Пловдив , като обещава още много бъдещи изненади.