Феновете на Локо ще трябва да плащат билети по 10 лева за гостуването срещу Славия в мача реванш от плейофите за баража за Лига Европа. Двубоят е в неделя от 19 часа на националния стадион „Васил Левски“. Черно-белите имат преднина от 3:1 от първата среща. Главен съдия на двубоя ще бъде Станислав Тодоров. Талоните ще се продават в деня на мача на касите на сектор "Г" до езерото "Ариана", а феновете на "черно-белите" ще влизат от вход 24.

Старши треньорът на Локо Бруно Акрапович ще трябва да се справя с няколко кадрови проблема преди мача. Димитър Велковски е с разтежение и тренировъчната му програма е нарушена. Вратарят Илко Пиргов претърпя успешна операция на коляното и се очаква да бъде изписан този уикенд. Първоначалните прогнози бяха, че той ще може да се възстанови до 1 месец. След втори преглед се разбра, че Пиргов е със скъсана предна кръстна връзка и ще отсъства в следващите 6 месеца от терените.

Нападателят Анте Аралица има травма в глезена и тренира индивидуално. Защитникът Асен Георгиев тренираше във фитнеса, след като от една седмица поднови занимания с отбора. Наказан за предстоящата среща със Славия е халфът Игор Банович.