Старши треньорът на Реал Зинедин Зидан проговори за положението в отбора и намеренията му. Белия балет страда от началото на сезона, играе неуверено в Ла Лига и допусна катастрофална загуба с 0:3 от ПСЖ на старта на Шампионската лига. Чуха се призиви за оставка на Зидан, заговори се и за завръщане на Жозе Моуриньо.

Не ме притесняват слуховете за Моуриньо, заяви Зидан. Ако започна да чета пресата, съм загубен. Учили са ме никога да не се предавам и да работя до последната минута за постигането на целта си. Чувствам се силен и не смятам, че клубът има съмнения относно работата ми. Ако някога се почувствам поставен под въпрос, по-добре да си тръгна. Етапът е труден, но това е реалността. Реших да се завърна на “Бернабеу”, защото смятам, че съм достатъчно уверен и готов да работя върху нов проект. Ето, че съм тук и винаги ще се боря. Всички трябва да сме задружни, коментира французинът.

Нищо не ме изненадва, защото в историята на Реал винаги е имало сложни моменти. Можем ли да направим нещо повече от досегашното? Да! Не можем обаче да контролираме какво се говори извън терена. Но можем да контролираме това, което става на него. От нас се иска да се трудим, да ставаме по-силни и да печелим мачовете си, добави Зизу. Самият Моуриньо преди това заяви, че не иска да е връща в Реал, тъй като отборът си има наставник.