Френската суперзвезда Килиан Мбапе не единственият младок с колосална цена в европейския футбол. Манчестър Юн, Манчестър Сити и ПСЖ са готови да заделят невероятните 300 милиона евро за вундеркинда на Италия Сандро Тонали. На толкова се оценява 19-годишния младок от Бреша, който направи дебют и за националния отбор на Скуадра адзура. Талантливият халф влезе като резерва при победата срещу Лихтенщайн с 5:0 в европейската квалификация на 15 октомври, а сега е на линия да играе срещу Босна и Херцеговина в петък. 

Президентът на Бреша Масимо Селино обаче твърди, че не би се разделил с футболиста дори на тази огромна цена. Той е страхотен човек и аз се надявам да извървим още дълъг път заедно, коментира Сандро Тонали. Това че не иска да ме продаде дори за 300 милиона не ме плаши. Засега не мисля за трансфер, а само за Бреша, допълва талантът. Готов съм да удължа договора ум. Може да избира дали да остане тук и да се наслаждава на футбола или да премине в голям клуб с риск да бъде закован на пейката, казва президентът на Бреша.

Специалистите сравняват Тонали с легендите Андреа Пирло и Дженаро Гатузо. С Пирло сме много различни, защото неговата техника и класа са неподражаеми. По-скоро бих се оприличил като по-техничен вариант на Гатузо, коментира Тонали.