Ясен Петров отрече да е получавал оферта от Ботев да смени Желко Петрович на треньорския пост. За това се заговори след третата поредна загуба на канарчетата, този път като гости на Берое с 0:2, която ги смъкна до 12-о място в класирането.

Няма нищо вярно в тези информации. Ботев си има треньор и не е колегиално и етично да излизат тези неща, когато не са верни. Желая успех на треньора на Ботев и на отбора в бъдещите мачове. Единственото вярно е, че аз си почивам активно след завръщането ми от Китай, защото имам нужда от това. Нищо друго не отговаря на истината. Категорично заявявам, че никой от Ботев не е разговарял с мен, заявява Асен Петров пред “Тема Спорт”.

Наставникът на Локо Бруно Акрапович също опроверга информациите, че има оферти от чужбина и оставането му в Локо е под въпрос. Чакам президентът Христо Крушарски да се завърне от чужбина, за да подпишем новия договор. Той е готов на 99 процента. Нямам никакви други конкретни оферти - единствената такава е от Локомотив и изцяло съм концентриран върху работата си тук, каза Акрапович след победата срещу Дунав с 3:1 снощи.