Приятелката на Тодор Неделев - Анита Терзийска, опроверга част от информациите за трансфера му в Лудогорец. Самият футболист заяви, че не е искал да напуска в посока Разград, пише Glasnews.bg. Той се разплака, докато обясняваше на феновете на базата в "Коматево".

В анонса на клуба за трансфера обаче пише: "Ние се отнасяме с голямо уважение към Тошко и в ситуация, когато той получи предложение да премине в клуб, който играе в европейските турнири, не можахме да му откажем и решихме да се съобразим с него."

Разбираме, че Неделев заслужава да играе на най-високо ниво и не можем да го задържим в ситуация, в която получи толкова добра оферта.

Анита Терзийска нарече "тотална лъжа" частта, че на техничаря е предложен договор с по-добри условия.

"Не понасям несправедливости и то към толкова добър човек като Тодор! Най-удобно е да кажете, че е имал предложение за нов договор (с "по-добри" условия нали?!). Тотална лъжа!

Другите подробности ще излязат скоро, щом ще си казваме истината! Не сме длъжни да се обясняваме, но феновете го заслужават! Тодор е доказал неколкократно през годините, че не е меркантилен и играе в "Ботев" за емблемата и за своите фенове!

Бил е до тях и в добро и в лошо, никой друг не е бил толкова лоялен години наред!

И последно искаме да благодарим на ръководството на "Лудогорец", за показаното уважение и професионално отношение към Тодор."