След екшъна, разиграл се по-рано днес на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик, млад футболен запалянко и един от охранителите са с леки наранявания. 

Припомняме, че по време на днешната среща от Третата лига между тимовете на Хебър и Миньор възникна ръкопашен бой, който прекъсна мача за около 10 минути. По първоначални данни двете агитки са счупили предпазната мрежа и са се налагали до кръв, като най-вероятно перничанин е използвал пушка, за да прекрати боя.

От пресцентъра на МВР в Пазарджик излязоха със следното изявление:

Благодарение на бързата и адекватна реакция на полицейски екипи от РУ Пазарджик и ОДМВР бе предотвратена ескалация на напрежението между присъстващите агитки на гостите и домакините на срещата. След взаимодействие с ГД Национална полиция феновете от Перник са посрещнати и ескортирани до стадиона. По решение на футболния клуб на домакините от Пазарджик охраната във вътрешността на стадиона е поверена на частна охранителна фирма, като на стадиона са били разположени 12 охранители.

В началото на срещата се е получила много бърза ескалация на напрежението между присъстващите фенове на двата отбора. Това е наложило да бъдат въведени около 50 униформени полицаи, които да въдворят ред и срещата да продължи нормално. В резултат на сблъсъка леко е пострадал млад мъж от Пазарджик и един охранител. Предприети са действия за установяване на конкретните участници в сбиването.      

Мелето е станало пред очите на около 1300 фена, като перничани са били не повече от 200. В крайна сметка Хебър спечели срещата с 1:0 с гол в 73-ата минута, след като от края на първото полувреме игра с човек повече.