Френската супервезда на ПСЖ Килиан Мбапе и двама английски национали са в списъка на Барселона за заместник на уругваеца Луис Суарес. Последният е вече на 33 години и играе последния си сезон на Ноу Камп, а ръководството на каталунците вече се оглежда за достоен наследник, който да застане редом до Меси, Гризман и Дембеле.

Освен Мбапе, в полезрението на каталунците са голмайсторите на Тотнъм и Манчетър Юн Хари Кейн и Маркъс Рашфорд. Има и още един в списъка и това е нападателят на Интер Лаутаро Мартинес, съобщава Мундо Депортиво. Звездата на Ливърпул Роберто Фирмино не е сред целите на Барса най-вече заради напредналата си възраст – 29 години. Друг проблем е клаузата, която червените от Мърсисайд отговориха при продажбата на Фелипе Коутиньо на Ноу Камп за 145 милиона паунда. Според нея Барселона трябва да плати минимум 100 милиона паунда за следващ трансфер на играч на Ливърпул.

Мбапе е първи в списъка, но е много скъп. Същото може да се каже и за Кейн и Рашфорд, които са обвързани с тлъсти договори в клубните си тимове в Англия. Най-евтиният вариант изглежда Лаутаро Мартинес, който има 6 гола в първите 10 мача на Интер.