Черно море и Левски поделиха точките и завършиха 2:2 в луд мач във Варна, който се превърна в невероятна драма и истинско зрелище. До добавеното време на мача резултатът бе 1:1, но двата тима си вкараха още по едно попадение само в рамките на една минута. Преди това реферът Ивайло Стоянов изгони по един играч от Черно море и Левски.

Матиас Курьор беше точен за домакините в 14-ата минута, а няколко минути по-рано удари гредата. Стайн Спиерингс изравни в 19-ата минута. Исмаил Иса от Черно море беше изгонен в 37-ата минута, след като получи два жълти картона. Курьор пък удари втора греда в 41-ата минута след близо 70-метров самостоятелен пробив. След края на полувремето старши треньорът на Черно море Илиян Илиев нахлу на терена да търси обяснение от реферла за червения картон на Иса.

В 75-ата минута Иван Горанов също беше изгонен за втори жълт картон. Малко преди прехвърчаха искри, след като Кали Тиам отсинитесе спречка си играчи на Черно море. Драмата дойде в самия край. В последната минута на добавеното време при една контра Дени Алар от Левски бе изведен в предни позиции. Вратарят на Черно море Митрович излезе неразчетено чак до центъра и Алар стреля покрай него в опразнената врата. В ответната атака обаче домакините изравниха. След корнер отдясно Даниел Димов свали с глава и младият национал Мартин Минчев засече в мрежата от въздуха.