Ексцентричният британски боксьор Тайсън Фюри се завърна победоносно на ринга, макар и срещу непретенциозен съперник. Циганския крал грабна 26-та си победа на професионалния ринг, след като отказа албанеца Сефер Сефери на галавечер в Манчестър. Бившият световен шампион в тежка категория очаквано лесно преодоля съпротивата на неравностойния си противник и след като в края на четвъртия рунд го засипа с десни ъперкъти, Сефери се отказа доброволно от продължаване. Фюри превъзхождаше като габарити и възможности невзрачния си противник, педи началото на мача го целуна по устата, после му хвърли порядъчен бой, а след края го прегърна приятелски.

Фюри може да се бие за някоя световна титла още в третия или четвъртия си двубой след дългоочакваното завръщане на ринга. Думите са на промоутъра му Франк Уорън, който също добави, че Тони Белю може да бъде опонент на Фюри още до края на 2018 година.

Съперникът ми не можеше да продължи, но аз просто съм много щастлив, че се върнах на ринга, това е. С Франк със сигурност ще измислим план да се развивам постепенно и следващите ми съперници да бъдат от по-голямо качество. По време на отсъствието си научих, че две години и половина са ужасно много време и няма да взимам нищо наготово. Ще се отнасям много сериозно към кариерата си този път. Още в понеделник се връщам във фитнеса за тренировки и после ще се подготвям на лагер за следващия си мач, обясни Фюри след победата.