Тайсън Фюри e с близо 20 кг по-тежък от Дионтей Уайлдър, показа кантарът преди битката между двамата в Лас Вегас утре рано сутринта българско време. Звездите в тежката категория на бокса отново ще кръстоса ръкавици, след като първата битка помежду им не излъчи победител. Оказа се, че и двамата са по-тежки в сравнение с първия мач.

Фюри ще има предимство в теглото. Кантарът показа, че той тежи 123,8 килограма. Това е със 7,4 килограма повече в сравнение с първата среща. В същото време Уайлдър тежи 104,7 килограма преди утрешния двубой, което е с 8,3 килограма повече в сравнение с първия мач.

По-малкото тегло не притеснява Уайлдър. Това няма кой знае какво значение в мачовете при най-тежките. Винаги ми се е налагало да се бия с по-големи от мен, а неговото тегло само ще го направи по-бавен. Дайте го насам! Както вече казах, няма дори да мигна!, каза американецът. Теглото ми не е проблем. Това са 123 килограма чисто британско говеждо!, отвърна Фюри.

Двамата бяха разделени при претеглянето заради сблъсъците помежду им по време на официалната пресконференция. Макар да бяха на няколко крачки един от друг, те отново си размениха остри закани, обиди и средни пръсти, с което още повече нажежиха атмосферата преди утрешния сблъсък.