Едрогърдата журналистка Джени Суши, която отнесе целувка от нашия боксьор Кубрат Пулев, започна нова атака. Този път обект на атаката е  промоутърът на Кобрата – Боб Аръм, който преди броени дни избухна в интервю и защити българина, определяйки поведението на репортерката като скандално и провокативно.

Така след делото, което заведоха срещу Кобрата и което доведе до замразяване на лиценза му за Калифорния, Суши и адвокатката й Глория Олред завеждат такова и срещу Аръм. Това се случва дни преди Атлетическата комисия на щата Калифорния да вземе решение дали да върне лиценза на българския боксьор, пише boec.bg

Боб Аръм е топпромоутър в бокса, но сега промотира лъжи. Той сподели куп лъжи в свое интервю. Той каза, че съм била в тренировъчния лагер на Пулев, а аз не съм. Каза, че съм задявала Пулев, а аз не съм. Каза, че съм действала като полугадже на Пулев, а аз не съм.

Каза, че не съм спирала да кандидатствам за акредитация за мача му с Дину, но аз не съм. Не съм била приятелка с Кубрат Пулев. Неговите лъжливи твърдения се отразяват на репутацията ми като репортер и журналист. Боб Аръм вярва, че Кубрат Пулев е жертва. Кубрат Пулев не е жертва.

Пулев е със спрени права заради сексуален тормоз. Пулев грабна лицето ми и ме целуна с окървавената си уста, а впоследствие ме грабна и за задника. Не се съгласих нито да ме целуне, нито да ме хване за задника. Никой мъж не трябва да никога да целува, сграбчва или докосва жена без нейното съгласие. Толкова е очевидно, че Боб Аръм и Кубрат Пулев не осъзнават какво е сексуален тормоз. Боб Аръм говори лъжи и не се интересува кого наранява или чие реноме унищожава, каза Суши.

Глория Олред пък е подала писмо до Комисията за спирането на промоутърския лиценз и на Аръм. Искам да видя Аръм наказан. Пулев вече е наказан и изтърва един голям мач, което имаше финансово отражение върху него. Ще видим какво ще реши комисията, но тя може да спре временно лиценза и на Аръм, каза адвокатката.

Боб Аръм избухна: Случилото се с Кобрата е пълна лудост и тъпотияТой пламенно защити Кобрата и дори накрая заяви, че ще си "изпати" за казаното в интервюто, но не му "пука"