Легендарният промоутър Боб Аръм, под чието "крило" е Кубрат Пулев, изрази искреното си възмущение от наказанието на Кубрат Пулев за сексуален тормоз срещу репортерката Джени Суши.

Аръм беше искрено възмутен, използваше нецензурни думи, смееше се невярващо при обяснението на ситуацията и неколкократно я определяше за "лудост" и "тъпотия". Той пламенно защити Кобрата и дори накрая заяви, че ще си "изпати" за казаното в интервюто, но не му "пука", предаде sportal.bg. 

"Станахме промоутъри на Пулев, който е един от основните претенденти (за титлите).

Доведохме го тук и той започна тренировки в нашата зала. Едно момиче (Джени Суши, бел.ред.) дойде в залата и започна да фамилиарничи в добрия смисъл, те си правеха снимки, прегръщаха се... Някак си тя кандидатства за акредитация за двубоя му в Калифорния (срещу Богдан Дину, бел.ред.), но ние й отказахме. После го направи отново, представяйки се, че работи в някакъв малък вестник в Лас Вегас, който никой не е чел. Преценихме, че е много упорита и заслужава акредитация. По време на лагера на Кубрат Пулев тя се държеше, горе-долу, като нещо като негово гадже. След това по време на битката Пулев получава аркада, много драматично, но успява да нокаутира опонента си и да победи. Съблекалните са в края на арената, тази жена идва да интервюира Пулев... Тя го пита кога ще се бие за титла, защото вярва, че той ще победи Антъни Джошуа, който беше шампионът по това време. И той я прегърна и я целуна.

Някак си това стана много популярно в интернет и някак си тази жена с адвокатката си подадоха жалба в комисията на Калифорния. Адвокатката й "рови в л*йната". Комисията на Калифорния реши да отнеме лиценза на този човек за шест месеца и му насрочи курс за обучение против сексуален тормоз! Не е ли това пълна лудост? Пълна лудост! И във вторник имахме цял симпозиум с хора от комисията, които да обясняват на този беден българин какво е сексуален тормоз, а той не е направил нищо лошо! И той е с отнет лиценз, докато не премине курса! А в САЩ, ако една комисия ти отнеме лиценза, всички други ще те изключат също. Това за мен наистина е скандално. Шестте месеца наказание приключват през месец юли. Той е номер 1 в класацията на IBF и след наказанието може да насрочат битка за титлата с Анди Руис. И затова минаваме курса във вторник, за да си получи лиценза. 

Не знам какво още се очаква от него да каже. А има клипчета на тази жена (Джени Суши, бел.ред.) как танцува в скута на хора от екипа на Пулев след двубоя му! Луди ли са тези хора?! И когато им ги показах и натъртих на тези клипчета пред комисията, те ми отговориха, че няма да толерират да обвинявам жена в к*рвенско поведение. Какво изобщо означава това?! Това било термин - "slut shaming", значи аз съм я наричал к*рва и това извинявало поведението й.