Боксовият мач на Кубрат Пулев с американеца Джарел Милър може да се счита за сигурен. Това става ясно от изказване на боксовия промоутър Ивайло Гоцев, чиято компания Епик Спортс спечели тъга за двубоя. Боят трябва да определи задължителния претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF) в тежка категория. Гоцев разкри, че е говорил с промоутърите на Милър и те имат желание да проведат двубоя. Договорите вече се подготвят, а датата за провеждането му е 1 септември. Срещата ще е в София.

В постоянен контакт съм с хората на Милър. Обсъждахме вариант двубоят да е в САЩ, но Милър все още не е толкова голямо име и спортните канали и боксовите мрежи в страната не са заинтересовани за отразяването му. Така че двубоят ще е в България на 1 септември. Червеният килим ще бъде опънат пред Милър и хората му в София и те ще усетят гостоприемството на българите и красотата на тази страна, заяви Гоцев, цитиран от "Меридиан Мач".

Самият Кубрат Пулев пък приветства американеца. Кобрата използва профила си в една от социалните мрежи, където написа: Щастлив съм да посрещна Джарел Милър-Голямото бебе в България. Това ще бъде възможност да направим страхотен мач помежду ни пред невероятните боксови фенове!