Стартира нова офанзива за обединителен боксов мач през лятото между световния шампион на WBA, WBO и IBF Антъни Джошуа и този на WBC Тайсън Фюри, при която потърпевш може да се окаже нашия Кубрат Пулев. Той договори мач с Джошуа за титлата на IBF, за която е претендент, за 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон, но все още няма официален договор. След победата на Фюри срещу Уайлдър веднага се заговори за незабавен мач с Джошуа още през лятото. Уайлдър обаче заяви, че ще активира клаузата за трети двубой с Циганския крал.

Промоутърът на Джошуа – Еди Хърн, отново заяви, че ще говори с колегата си Боб Аръм, който държи правата и на Кобрата и на Фюри. Всички искат този двубой. Ето каква е стратегията – подписваме с Пулев, но ако трябва, някой ще направи отстъпка и този мач ще се отложи, при положение, че има раздвижване за обединителен двубой с Фюри през юни или юли. Разбираме желанието на Уайлдър за реванш, но никой не иска трети негов двубой с Тайсън. Ако Уайлдър иска реванш – нека да е по-скоро през лятото, за да може мач Джошуа – Фюри да видим през есента, заяви Хърн. Междувременно IBF насрочи търг за 3 март, след като до момента няма официално споразумение между Джошуа и Кубрат.

Мениджърът на Тайсън Фюри – Франк Уорън, пък намекна за вариант на Уайлдър да бъде платена порядъчна сума пари, за да се откаже от правото си на реванш. Фюри го надигра тотално, твърденията са американеца, че костюмът, с който излязъл на ринга бил прекалено тежък и това му повлияло, са пълни глупости, заяви Уорън.

Според Дейли Мейл, обединителен двубой Джошуа – Фюри може да не бъде във Великобритания, а в Саудитска Арабия. Вече се появиха информации, че арабските принцове готвят оферта за 400 милиона паунда. И в миналото сме ставали на подобни случаи – всички помним мача на Мохамед Али с Джордж Форман в Заир. Това го има в бокса – където са повечето пари, там са мачовете, каза Франк Уорън.