Кубрат Пулев спечели втори пореден търг за свой мач, този път срещу непобедения американец Джарел Милър. От името на българина отново наддаваше компанията на българския боксов мениджър Ивайло Гоцев "Епик Спортс". Тя извади впечатляваща оферта от над 2 милиона долара. Другото предложение беше на промоутърите и мениджъри на Кобрата - "Зауерланд" – за 1 милион.

Миналия месец отново "Епик Спортс" надцакаха "Зауерланд" и компанията на Еди Хърн - "Мачрум" за двубоя Пулев - Дилиън Уайт. Впоследствие англичанинът не прие условията на Кобрата и предпочете да се бие в края на юли с бившия световен шампион Джоузеф Паркър.

Все още няма подробности кога и къде ще се състои двубоят Пулев - Милър. Според специализираните медии, ако срещата е в България, тогава вероятно американецът ще се откаже. Милър ще получи 25% от целия хонорар, докато за Кобрата е останалата сума, пише sportal.bg. Победителят от тази среща ще стане официален претендент за титлата на Международната боксова федерация в тежка категория. Поясът е притежание на Антъни Джошуа.